Svenska spelande jätte hjälper lokalsamhället lösa brott

Svenska spelande jätte hjälper lokalsamhället lösa brott

Populära yttrande gäller vanligtvis spelande operatörer som OBEKYMRAD brottslingar, dra nytta av det missbruk som påstås ha orsakats av spelande. Det verkar att saker i Sverige är lite annorlunda. Online gambling Nyheter i Sverige lärde sig att Svenska Spel, svenska giant spelande operatorn, har tillbringat mycket tid att hjälpa lokala arkivet ägaren lösa mystiska brott.

Svenska Spel, en svensk spelande statliga monopol, verksamma i full överensstämmelse med svenska spel lagar, biträtt en liten diamant shop ägare att föra en hemlösa pojke sovande utanför sin butik till rättvisa.

Diamond butiksägare från Vellinge upptäckt att flera hundratusentals svenska kronor saknades från arkivet. Han misstänkt omedelbart att några hemlösa sover över gatan måste vara ansvarig.

Hans misstankar lagd på en 13-årig pojke och han vände sig till Svenska Spel för bistånd. Operatorn spelande var kunna identifiera Pojken som en hustler utanför en av sitt spelande salarna arbetar för maffian ägare av flera online casinon i Sverige och som tillhandahöll butiksägare med ytterligare detaljer.

Det visade sig att pojken arbetar med en anställd på arkivet diamond, preliminärt fastställts som svensk medborgare, som tillbringade över SEK400, 000 (förmodligen stulits från arkivet diamond) spelande och vann omkring SEK300, 000, vilket naturligtvis höll han för sig själv.

Svenska Spel var också kunna bekräfta ett ovanliga mönster där clerk spelade. Särskiljande gaming mönstret garanterade praktiskt taget vinster, vilket tyder på att spelaren antingen var mentalt försenat eller inte spelade med hennes egna medel.

Ärendet överlämnades till polisen, som redan har ifrågasatt clerk om hur skulle hon ha råd att satsa sådana stora mängder på en månadslön på SEK8, 000. Clerk nekar alla stöld anklagelser och säger att hon spelande på pengar som tillhandahålls av sin mor.

Frågan är nu i lokal domstol, där clerk kunde möta både administrativa och straffrättsliga avgifter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *